maandag 2 februari 2015

Muizen-snoeppotje


Goeiemorgen,

leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog .... en ik zie dat ik een nieuwe volgster heb : Jaimie, van harte welkom op mijn blog !

Vandaag weer een projectje wat hier een tijdje heeft gelegen voor ik het helemaal klaar had. 

Omdat ik echt een beginneling ben met amigurumi, en geen idee had of het me zou lukken, wilde ik eenvoudig en klein beginnen en dat is dit muisje geworden ..... de oogjes heb ik van kraaltjes gemaakt, dit zou ik de volgende keer anders doen want vind het resultaat niet zo mooi ....Het kleine muppie heeft hier een tijdje op de kast gestaan omdat ik geen idee had wat ik daar nou mee kon doen ... om er een sleutelhanger van te maken vond ik niet zo praktisch dus stond hij op de kast op meer inspiratie te wachten.

Mijn familie en vrienden zagen dat de kleine muis een tijdje later gezelschap kreeg van een aapje en begon me al te plagen dat ik een dierentuin ging haken :-)

Tot ik op het idee kwam om het muisje bovenop een snoeppotje te plaatsen, daar heeft hij net het juiste formaat voor. Dus aan het haken voor een hoesje om op het dekseltje te plakken (want dit is een gewoon leeg conservenpotje) Het muisje erop bevestigd en dan is dit het eindresultaat ....
Misschien leuk om kado te geven, gevuld met snoep ?

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer
e Groetjes van Willeke f


3 opmerkingen:

Bedankt dat je een berichtje hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met veel plezier,
groetjes van Willeke